Egyéb csoportok

Maminbaba - Hordozós latin fitness
Leírás: Szeretsz mozogni, de még nem találtál Dabas környékén jó hangulatú babás programot? Akkor tarts velünk! Nem baj, ha nem tudsz táncolni vagy hordozni, hisz közösen tanuljuk a lépéseket és hordozóeszközt is biztosítunk számodra.
Kapcsolat: Kovalik Éva oktató,06/20-9299-612, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
További részletek: www.maminbaba.hu
www.babazunk.hu/maminbaba
Időpont: minden kedden 10 órától

Rintgató - "Vedd ölbe, ringasd, énekelj!"
Leírás: A Ringató családi művészeti nevelési program. Mindenekelőtt fontos számunkra a zenei élménynyújtás, hogy a résztvevő felnőttek és gyerekek átéljék a közös játék és éneklés örömét. Mintát adnunk a szülők számára, hogy hogyan kezdődhet a családban a zenei nevelés. A Ringató nem műsor, nem valamiféle előadás! Közösen - a résztvevő felnőttekkel - hozzuk létre a foglalkozás élményét. A harminc perces foglalkozások légköre oldott, felépítése, tartalma előre tervezett, de rugalmasan alkalmazkodik az adott helyzethez. A dalokat, mondókákat sokat ismételjük, egy-egy foglalkozáson belül is, de hétről hétre mindig visszatérünk a régebbiekre. Így az édesanyák könnyen megtanulják azokat.
Kapcsolat: Farkas-Barabás Réka 06/70-312-1776, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., www.ringato.hu 
Időpont: októberben indul